Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Facebook te spionează. Iată cum!

Facebook te spionează. Iată cum!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : International

Edward Snowden, fost angajat al serviciului de spionaj american al CIA și NSA, a dat recent publicității un document secret care dovedește mai clar ca niciodată că orice informație publicată pe Facebook ajunge pe mâna spionilor.Anumite suspiciuni că National Security Agency (NSA), Agenția Națională de Securitate din SUA, folosește această rețea de socializare pentru colectarea informațiilor despre diferiți indivizi există de mai mult timp.

Acum, însă, Snowden a publicat un document care atestă faptul că NSA accesează date personale ale oamenilor, incluzând aici informații despre vârsta, localitatea unde locuiesc și unde s-au născut, activitatea profesională, fotografii sau arii de interes. Mai mult decât atât, informațiile despre indivizii care au conturi pe Facebook sunt obținute chiar și atunci când oamenii își țin profilurile secrete.

„Multe ținte de pe Facebook își secretizează profilurile, astfel încât să nu fie posibil să vezi toate informațiile despre ele. Însă există oportunitatea de a colecta aceste informații exploatând slăbiciunile inerente ale modelului de securitate al Facebook”, scrie în documentul citat de revolution-news.com. Integral pe money.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

International: Alte articole din Botosani