Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Trei bărbați din Gorbănești cercetați pentru furt de la o societate comercială din Botoșani

Trei bărbați din Gorbănești cercetați pentru furt de la o societate comercială din Botoșani

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Lucrătorii Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au fost sesizați marți 20 augus, orele 08:15 de M. Costică de 44 ani, din mun. Botoșani, angajat al unei societăţi comerciale din Botoșani despre faptul că în perioada septembrie 2012 – 20.07.2013, persoane necunoscute au sustras un nr. de 3 stâlpi și 128 plăci din beton armat de la punctul de lucru al societății din satul Vânători, comuna Gorbănești cauzând un prejudiciu de aproximativ 10.000 lei.

În urma activităților operative desfășurate, vineri 23 august 2013, au fost identificați autorii faptei în persoana numiților B. CĂLIN de 44 ani, P. RADU de 57 ani și H. ADRIAN de 43 ani, cu toții agricultori din sat Vânători, com. Gorbănești, jud. Botoșani

În perioada septembrie 2012 – iulie 2013, fiecare învinuit separat în baza rezoluției infracționale proprii s-a deplasat la punctul de lucru al societăţii de pe raza comunei Gorbănești, de unde au sustras 62 plăci beton armat de la gardul împrejmuitor.

Au fost efectuate percheziții domiciliare la locuințele celor trei învinuiți, urmare a autorizării acestei activități în data de 22.08.2013 de către Judecătoria Botoșani. La locuința lui B. Călin au fost găsite 32 plăci beton, la locuința lui P. Radu 18 astfel de plăci, iar la locuința lui H. Adrian 12 plăci din beton, care au fost restituite părții vătămate.

În cauză se continuă cercetările față de cei trei învinuiți în stare de libertate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluție procedurală.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani