Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Tineri arestaţi pentru comiterea de infracţiuni

Tineri arestaţi pentru comiterea de infracţiuni

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Instanţa de judecată, marți 22 mai, şi-a însuşit propunerea organelor judiciare şi a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile faţă de un tânăr de 25 de ani, din comuna Albeşti.

Din cercetări a reieşit faptul că acesta, la începutul lunii mai 2018, în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Botoşani, prin folosirea de acte de violenţă, a sustras de la o femeie de 63 de ani un lanţişor din aur.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani.

Tot marți 22 mai, instanţa de judecată şi-a însuşit propunerea organelor judiciare şi a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile faţă de un tânăr de 25 de ani, din comuna Suharău, bănuit de comiterea mai multor infracţiuni de furt.

Din cercetări a reieşit faptul că în perioada aprilie-mai 2018 acesta a pătruns fără drept în locuinţele mai multor persoane de pe raza comunei Suharău, de unde a sustras bani şi bijuterii în valoare de aproximatix 3.600 de lei.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale şi recuperarea prejudiciului.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani