Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Țigări de contrabandă confiscate cu ajutorul câinelui polițist Nec

Țigări de contrabandă confiscate cu ajutorul câinelui polițist Nec

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţiştii de frontieră botoşăneni, însoţiţi de câinele poliţist Nec, au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii contrabandei cu ţigări, în urma căreia au identificat trei cetăţeni români, care transportau 1.500 pachete de ţigări de contrabandă.

Pentru valorificarea unor informaţii, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi Prut, judeţul Botoşani, au desfăşurat în data de 25 august 2015, în jurul orei 15.30, o acţiune specifică pe linia prevenirii şi combaterii contrabandei cu produse accizabile.

Astfel, pe direcţia localităţii Miorcani, lucrătorii noştri au observat trei persoane de sex masculin care transportau două colete voluminoase de la malul râului Prut către interior. Imediat, un echipaj format din poliţişti de frontieră însoţiţi de câinele poliţist de urmă Nec au procedat la reţinerea persoanelor în cauză.

Acestea au fost depistate ascunse într-o cultură de porumb şi au fost identificate ca fiind cetăţenii români M. A., D. A. şi M. V., cu vârste cuprinse între 30 şi 54 de ani, toţi domiciliaţi pe raza judeţului Botoşani.

În cele două colete au fost depistate 30.000 de ţigarete marca Ritm, cu timbru de acciză R. Moldova, în valoare de 16.500 lei.

Poliţiştii de frontieră au întocmit bărbaţilor lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, iar cercetările continuă împreună cu autorităţile de frontieră din R. Moldova, în vederea stabilirii întregii arii infracţionale şi depistării tuturor persoanelor implicate.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani