Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Suspect de comiterea unui furt din locuință, identificat de poliţişti

Suspect de comiterea unui furt din locuință, identificat de poliţişti

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Postul de Poliție Păltiniș a fost sesizat sâmbătă 11 mai, de către C. H. de 86 ani, din comuna Păltiniș, judeţul Botoșani, cu privire la faptul că în cursul lunii aprilie 2013, persoane necunoscute i-au sustras din locuință o sumă de bani.

Cercetările efectuate de poliţişti au condus la identificarea lui M. ILIE de 51 ani, din comuna Păltiniș, judeţul Botoșani, ca fiind principalul suspect de comiterea faptei reclamate.

În fapt, s-a stabilit că suspectul (care, de ami mult timp, îl ajuta pe reclamant la treburile din gospodărie), la sfârșitul lunii aprilie 2013, a intrat în locuința părţii vătămate şi, dintr-un dulap aflat în una din camere, a sustras o sumă de bani. Mai mult, în dimineața de 11.05.2013, văzând că partea vătămată s-a sesizat despre comiterea furtului și că intenționează să anunțe organelor de poliție, M. ILIE a aruncat sub o masă, în bucătăria locuinţei, o parte din banii sustraşi, încercând să convingă partea vătămată că nu a fost victima vreunei infracţiuni. Procedând la numărarea banilor, reclamantul a constatat însă că aceştia constituie doar o parte din suma sustrasă, motiv pentru care a sesizat organele de poliție.

În cauză se continuă cercetările față de M. ILIE, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, urmând a se propune soluție procedurală.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani