Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Roată de rezervă a unui BMW burdușită cu țigări de contrabandă – FOTO

Roată de rezervă a unui BMW burdușită cu țigări de contrabandă – FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţiştii de frontieră împreună cu inspectorii vamali, au descoperit peste 23.000 de ţigarete de provenienţă R. Moldova, ascunse în roata de rezervă a unui auturism marca BMW şi în locuri special amenajate sub podelele portbagajelor unor autoturisme marca Volkswagen.

În decurs de câteva ore, în ziua de 21 ianuarie 2016, în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi – I.T.P.F. Iaşi, s-au prezentat pentru a intra în ţară, trei cetăţeni români, cu vârste cuprinse între 27 şi 31 de ani, unul conducând un autoturism marca BMW şi ceilalţi doi autoturisme marca Volkswagen.

Pentru valorificarea unor informaţii deţinute, poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unor controale amănunţite asupra celor trei mijloace de transport.

În urma controalelor efectuate, echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali a descoperit în total 23.600 ţigarete, diferite mărci, cu timbru de acciză R. Moldova, ascunse în scopul sustragerii de la controlul de frontieră, în roata de rezerva a autoturismului marca BMW şi în locuri special amenajate sub podelele portbagajelor celor două autoturisme marca Volkswagen.

Conform prevederilor legale a fost luată măsura reţinerii ţigaretelor, în valoare totală de 14.160 lei, a celor două autoturisme marca Volkswagen, în valoare totală de 18.000 lei  şi sancţionarea contravenţională a celor trei persoane cu amenzi în valoare totală de 16.500 lei.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani