Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Recoltă bogată de weekend a polițiștilor botoșăneni: șoferi beți depistați în trafic

Recoltă bogată de weekend a polițiștilor botoșăneni: șoferi beți depistați în trafic

În timp ce conducea o autoutilitară vineri 3 iulie, în jurul orei 10.20, M. N. de 42 ani, din orasul Darabani, judeţul Botoşani, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, pe strada Cîmpeni din localitate, intrând în coliziune cu gardul unui imobil de pe marginea drumului. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În noaptea de 04/05.07.2015, în jurul orei 01.35, U. I. de 39 ani, din localitatea Sadoveni, judeţul Botoşani a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe DN 24C, în localitatea Liveni, comuna Manoleasa. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,71 mg/l în aerul expirat.

Tot în noaptea de 04/05.07.2015, în jurul orei 03.00, C. O. de 22 ani, din comuna Ştiubieni, judeţul Botoşani, în timp ce conducea un autoturism DJ 292, ajungând pe un sector de drum în curbă, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, împrejurare în care vehiculul s-a răsturnat în afara părţii carosabile. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Celor trei conducători auto le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauze continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani