Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Radarele polițiștilor, date peste cap în weekend: 38 de șoferi depistați cu viteze amețitoare

Radarele polițiștilor, date peste cap în weekend: 38 de șoferi depistați cu viteze amețitoare

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţiştii rutieri botoşăneni au acţionat vineri 15 iunie pentru salvarea de vieţi, prin depistarea şi tragerea la răspundere a celor care comit infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere, în special a celor care conduc cu viteză neregulamentară.

Poliţiştii au utilizat 12 aparate de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor şi au constatat 50 de contravenţii, dintre care 38 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Au fost reţinute, în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, 3 permise de conducere pentru depăşirea vitezei maxime legale admise cu mai mult de 50 km/h.

Exemple:
Poliţiştii rutieri au depistat pe drumul naţional D.N.29, pe raza localităţii Ungureni, doi conducători auto, din judeţul Botoşani, în timp ce conduceau două autoturisme cu viteza de 114 km/h, respectiv 144 km/h pe un sector de drum limitat la 50 km/h.

Cei doi conducători auto au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de 1.305 lei fiecare şi ca măsură complementară, le-a fost reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru o perioadă de 90 de zile.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani