Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Polițiștii de frontieră din Dorohoi au descoperit un „Şofer” român cu permis de conducere ucrainean fals

Polițiștii de frontieră din Dorohoi au descoperit un „Şofer” român cu permis de conducere ucrainean fals

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi – I.T.P.F. Iaşi au depistat, la volanul unui autoturism, un cetăţean român care a prezentat la control un permis de conducere ucrainean fals.

În data de 12 mai a.c., în jurul orei 02.45, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi au oprit pentru control, în localitatea Sinăuţi, judeţul Botoşani, un autoturism marca Iveco, înmatriculat în Marea Britanie, la volanul căruia se afla Florin P., în vârstă de 38 de ani, domiciliat pe raza judeţului Suceava.

La control, în urma verificării documentelor, poliţiştii de frontieră au constatat că permisul de conducere prezentat, cu însemnele autorităţilor din Ucraina, nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unui document autentic, fiind fals.

Ca urmare a celor constatate, bărbatul a declarat că a primit permisul de la o persoană de se feminin pe care nu o cunoaşte. În urma verificărilor suplimentare efectuate de către poliţiştii de frontieră, s-a constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere eliberat de autorităţile române.

Poliţiştii efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de fals.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani