Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
 Piese auto fără documente de provenienţă în valoare de 13.500 lei confiscate de polițiștii de frontieră

Piese auto fără documente de provenienţă în valoare de 13.500 lei confiscate de polițiștii de frontieră

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţiştii de frontieră au confiscat piese auto, în valoare totală de 13.500 lei, de la un cetăţean care le transporta fără  documente de provenienţă şi transport.

Poliţişti de frontieră, aflaţi în executarea atribuţiilor de serviciu, au oprit pe raza localităţii de frontieră Drânceni, în data de 25 octombrie 2015., în jurul orei 23.00, pentru un control de rutină, un autoturism marca Ford Transit, înmatriculat în R. Moldova, condus de Roman P., cu cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 23 de ani.

La controlul efectuat asupra autovehicului au fost descoperite 36 bucăţi de piese auto second-hand, pentru care Roman P. nu a putut prezenta documente de provenienţă şi transport.

Cu privire la bunurile descoperite, tânărul a declarat că le-a achiziţionat din Bucureşti şi intenţiona să le comercializeze.

Pentru bunurile transportate fără documente justificative, Roman P. a fost sancţionat contravenţional cu avertisment, iar bunurile în valoare de 13.500 lei au fost ridicate în vederea confiscării.

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani