Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Nissan Pathfinder furat din Spania, descoperit la Botoşani

Nissan Pathfinder furat din Spania, descoperit la Botoşani

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţiştii de frontieră botoşăneni în cooperare cu poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani au descoperit, în trafic, un autoturism marca Nissan Pathfinder, care figura în bazele de date ca fiind furat din Spania.

În data de 12 septembrie a.c., în jurul orelor 15.00, poliţiştii de frontieră botoşăneni împreună cu poliţişti de la IPJ Botoşani, aflaţi în exercitarea unei acţiuni comune, au oprit în trafic, în municipiul Botoşani, un autoturism marca Nissan Pathfinder, înmatriculat în Spania, condus de cetăţeanul român Ionuţ P., de 26 de ani.

În urma interogării bazelor de date, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul respectiv figurează ca fiind furat din Spania din data de 5 septembrie 2010.

Bărbatul aflat la volan a declarat că a achiziţionat autoturismul în anul 2011 de la un cetăţean român din judeţul Galaţi, fără a fi încheiate documente în acest sens.

Pe numele lui Ionuţ P. poliţiştii de frontieră au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt, iar autoturismul în valoare de 36.000 lei a fost indisponibilizat la sediul STPF Botoşani în vederea continuării cercetărilor.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani