Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Minor accidentat de un șofer imprudent

Minor accidentat de un șofer imprudent

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţia municipiului Botoşani a fost sesizată marți, 27 martie, în jurul orei 12.00, de catre S. MANUELA din municipiul Botoșani cu privire la faptul că fiul său – M. IULIAN de 16 ani – a fost victima unui accident rutier produs în ziua de la 08.03.2012, iar conducătorul autovehicului implicat a părăsit locul evenimentului.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că în ziua de 08.03.2012, L. BOGDAN-CIPRIAN de 24 ani, din municipiul Botoşani, în timp ce manevra un autoturism pe trotuar, pe Bulevardul Mihai Eminescu, cu intenţia de a pătrunde pe partea carosabilă, l-a surprins și accidentat grav pe minorul m. IULIAN, care se deplasa pe trotuar, împreuna cu un grup de colegi de clasă.

După producerea evenimenului, conducătorul auto a părăsit locul faptei. Iniţial, minorul a ascuns părinţilor împrejurarile reale în care a suferit leziunile, aceştia din urma aflând adevărul în ziua de 27.03.2012, când au sesizat organele de poliţie.

Faţă de L. BOGDAN-CIPRIAN se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului din care a rezultat vătămarea corporală a unei persoane, fără încuviințarea organelor de poliție.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani