Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Mercedes cu documente false, depistat în trafic de către poliţiştii de frontieră din Dorohoi

Mercedes cu documente false, depistat în trafic de către poliţiştii de frontieră din Dorohoi

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi au depistat în trafic un cetăţean român care conducea un autoturism pentru care a prezentat documente false, la control.

În data de 27 februarie a.c., în jurul orei 07.00, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi - I.T.P.F. Iași a oprit în trafic, pe raza localităţii de frontieră Hilişeu, un autoturism marca Mercedes Benz, înmatriculat în Italia, condus de P.C., cetăţean român, în vârstă de 34 de ani.

Cu ocazia legitimării, bărbatul a prezentat documentele autoturismului, iar în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că, atât asigurarea tip carte verde, cât şi autocolantul ce atestă ITP, aplicat pe certificatul de înmatriculare, ambele fiind emise de autorităţile din Italia, sunt false.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în conformitate cu prevederile legale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uz de fals, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani