Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Încă o captură de țigări de contrabandă a polițiștilor de frontieră!

Încă o captură de țigări de contrabandă a polițiștilor de frontieră!

Poliţişti de frontieră împreună cu lucrători vamali, au descoperit ascunse, într-un loc special amenajat în aripile unui autoturism, 11.900 de ţigarete pe care un bărbat intenţiona să le introducă ilegal în România.  

S-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier, astăzi, în jurul orei 02.00 pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, Nicolae S., în vârstă de 37 ani, cetăţean al R. Moldova, conducând un autoturism marca Renault Espace, înmatriculat în Bulgaria.

Pentru valorificarea unei informaţii, poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport.

În urma controlului, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit, ascunse şi nedeclarate, într-un loc special amenajat în  aripile autoturismului, 11.900 de ţigarete marca Rothmans slim, cu timbru de acciză R. Moldova.

Conform prevederilor legale a fost luată măsura reţinerii ţigaretelor, în valoare de 7.140 lei şi a autoturismului în valoare de 13.270 lei în vederea confiscării, iar bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 8.000 lei.

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani