Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Hoț moldovean, reţinut de poliţiştii de frontieră

Hoț moldovean, reţinut de poliţiştii de frontieră

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţiştii de frontieră au depistat şi reţinut un cetăţean moldovean, care încerca să intre ilegal în România, deoarece era autorul unor furturi pe teritoriul statului vecin.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iaşi, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere în zona de competenţă, au observat în data de 08 decembrie 2015, în jurul orei 23.40, pe direcţia localităţii de frontieră Vulturi, o persoană de gen masculin, a cărei prezenţă li s-a părut suspectă.

Lucrătorii noştri au procedat la legitimarea persoanei, care a declarat că este din R. Moldova şi nu are documente de identitate asupra sa, motiv pentru care a fost condusă la sediul poliţiei de frontieră pentru cercetări.

În urma verificărilor specifice efectuate, cu sprijinul autorităţilor de frontieră din R. Moldova, s-a stabilit că este cetăţeanul din R. Moldova, Radu S., în vârstă de 23 ani, care era căutat de autorităţile statului vecin.

Bărbatul a declarat că a trecut înot râul Prut, cu intenţia de a intra ilegal în România, în vederea
sustragerii de la urmărirea penală începută pe numele său ca urmare a săvârşirii unor furturi de electrocasnice pe teritoriul R.Moldova.

Poliţiştii de frontieră i-au întocmit bărbatului dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de intrarea în ţară prin trecerea ilegală a frontierei de stat a României, iar la finalizarea cercetărilor a fost predat autorităţilor de frontieră ale statului vecin.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani