Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Gestionar din Botoșani cercetat pentru contrabandă cu țigări

Gestionar din Botoșani cercetat pentru contrabandă cu țigări

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţiştii oraşului Săveni şi cei din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 9 Vlăsineşti au acţionat joi, 22 februarie 2018, pentru prevenirea şi combaterea actelor ilicite de comerţ, pe raza de competenţă.

Cu ocazia activităţilor desfăşurate au fost controlaţi 18 agenţi economici şi 45 de autovehicule, fiind legitimate 122 de persoane. Poliţiştii au aplicat 21 de sancţiuni contravenţionale, valoarea acestora depăşind 9.600 de lei.

Exemplu:
Poliţiştii au depistat un bărbat de 41 de ani, gestionar la un agent economic, din localitatea Hăneşti, care oferea spre comercializare 93 de pachete de ţigări de provenienţă Republica Moldova, pentru care nu deţinea documente legale.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia, întrega cantitate de ţigarete fiind confiscată în vederea confiscării speciale.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani