Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Evenimente rutiere petrecute în acest weekend, cercetate de poliţiştii botoșăneni

Evenimente rutiere petrecute în acest weekend, cercetate de poliţiştii botoșăneni

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Duminică 11 ianuarie 2015, în jurul orei 01.00, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 297, în comuna Blândeşti, B. A. de 19 ani, din municipiul Botoşani, posesor permisul de conducere din anul 2014, a efectuat neregulamentar o manevră de depășire a unui autoturism care rula în faţa sa şi al cărui conducător auto iniţiase un viraj la stânga, pentru a intra într-o parcare.

În împrejurările arătate, cele două vehicule au intrat în coliziune, iar în urma impactului a rezultat rănirea uşoară a conducătorilor auto.

Cei doi au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative; li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

-------------------------------

Tot duminică 11 ianuarie 2015, în jurul orei 20.00, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 297, în localitatea Cerchejeni, R. M. de 43 ani, din municipiul Botoşani, ajungând pe un sector de drum într-o curbă uşoară la dreapta, a pătruns pe sensul opus de mers, împrejurare în care a acroşat un alt autoturism.

În aceste împrejurări, cel de-al doilea vehicul a derapat în şanţul de pe marginea drumului, unde a acroşat cu oglinda lateral-dreapta un tânăr de 18 ani, care se deplasa pe acostamentul drumului, în calitate de pieton.

În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a pietonului și a unei femei de 74 ani, pasageră pe locul din față, în vehiculul acroşat.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În ambele cauze s-au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani