Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Dosare penale pentru cinci șoferi depistați sub influența alcoolului la volan

Dosare penale pentru cinci șoferi depistați sub influența alcoolului la volan

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţiştii Biroului Rutier Dorohoi, au oprit vineri, 30 martie 2018, pentru control un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

La data de 30.03.a.c, poliţiştii oraşului Flămânzi au identificat în trafic un bărbat de 32 de ani, din comuna Frumuşica, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe raza localităţii de domiciliu.

Procedându-se la testarea alcoolscopică, rezultatul indicat a fost de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, conducătorul auto fiind condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

La aceeaşi dată, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 9 Vlăsineşti au depistat în trafic un bărbat de 40 de ani, din comuna Vlăsineşti, care se deplasa cu un autoturism pe raza localităţii de domiciliu.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

La data de 31.03.2018, poliţiştii Biroului Rutier Botoşani au depistat pe strada Octav Onicescu din municipiu un autoturism condus de un bărbat de 32 de ani.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot la data de 31.03.a.c, poliţiştii Secţiei de poliţie rurală nr. 1 Botoşani au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani, care se deplasa pe raza localităţii Tudora.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, valoarea indicată fiind de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind ulterior condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În toate cele cinci cazuri au fost întocmite dosare penale sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului, iar la finalizarea cercetărilor se va propune o soluţie procedurală.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani