Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Dosar penal pentru un şofer care tracta o remorcă neînmatriculată

Dosar penal pentru un şofer care tracta o remorcă neînmatriculată

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

În urma unei acţiuni specifice desfăşurate de poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi – I.T.P.F. Iaşi, un cetăţean român s-a ales cu dosar penal pentru tractarea unei remorci neînmatriculate.

În data de 05.09.2015, în jurul orelor 09.30, un echipaj format din poliţişti de frontieră de la Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi a oprit în trafic, în localitatea de frontieră Talpa, judeţul Botoşani, un ansamblu format dintr-un tractor marca Fiat şi o remorcă fără număr de înmatriculare, condus de cetăţeanul român Cristian C., în vârstă de 36 de ani.

La solicitarea documentelor de către poliţiştii de frontieră, bărbatul a declarat că nu deţine documente, doarece a împrumutat ansamblul de autovehicule de la un vecin care nu este în ţară.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că remorca tractată nu este înmatriculată sau înregistrată, motiv pentru care au întocmit pe numele bărbatului lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate, documentele urmând a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi.

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani