Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Braconaj cu plase monofilament de aproximativ 1500 metri pătraţi

Braconaj cu plase monofilament de aproximativ 1500 metri pătraţi

În urma unei acţiuni desfăşurate pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol, poliţiştii de frontieră botoşaneni au întocmit dosar penal pe numele a patru cetăţeni  români, care au fost depistaţi pescuind cu plase monofilament, interzise de lege.

În data de 05 septembrie a.c., în jurul orelor 09.45, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Stânca, pe timpul executării unei misiuni specifice, au observat pe lacul de acumulare Stânca Costeşti două persoane, într-o ambarcaţie, care desfăşurau activităţi de pescuit comercial. La scurt timp, în apropiere a mai fost observată o ambarcaţie cu alte două persoane, care desfăşurau activităţi de pescuit comercial.

Poliţiştii de frontieră au legitimat cele patru persoane, identificate ca fiind cetăţenii români Florin C., Ioan C., Gheorghe A. şi Cornel R., cu vârste cuprinse între 23 şi 62 de ani, toţi domiciliaţi în judeţul Botoşani.

În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că cei patru bărbaţi desfăşurau activităţi de pescuit folosind plase tip monofilament de aproximativ 1500 metri pătraţi.

Pe numele celor patru cetăţeni a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de producerea, importul, deţinerea, comercializarea sau utilizarea uneltelor de plasă de tip monofilament.

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani