Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Doi hoți extrem de abili din Dorohoi, judecați pentru furt din apartamente în Iași

Doi hoți extrem de abili din Dorohoi, judecați pentru furt din apartamente în Iași

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Doi tineri, plecati special din Dorohoi, pentru a comite spargeri de locuinte in Iasi, au fost trimisi in judecata, ieri, de procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi.

Dan Ioan Tatarusanu impreuna cu Marian Merticariu, ambii din Dorohoi, par a fi unii dintre cei mai abili hoti aparuti in Iasi, in ultima vreme. Acestia au pus la cale un sistem destul de complicat de a sparge apartamentele. Au reusit sa faca rost de zeci de chei pentru incuietori. Sunau la interfon, pentru a intra in scara blocurilor, sub pretextul ca sunt distribuitori la firme de panificatie, scrie publicația Bună Ziua Iași.

Au furat bunuri în valoare de 16.500 de lei din locuințe

Odata ajunsi in scara blocurilor, vanau usile mai vechi, care nu aveau sisteme de siguranta foarte complicate. La usile mai vechi, incercau sa foloseasca cheile pe care le aveau deja pregatite. Atunci cand vedeau ca pot deschide usa, nu intrau direct. Unul dintre baieti mergea si suna la interfon la apartamentul respectiv pentru a vedea daca este cineva acasa. Daca nu raspunea nimeni, intrau amandoi si furau cat puteau. Doar din doua locuinte in care au intrat au reusit sa fure bunuri in valoare de 16.500 de lei. Este vorba in special de electronice si electrocasnice. Toate erau duse ulterior la amanet si vandute cu preturi mici. Primele spargeri le-au dat pe data de 7 aprilie 2014, insa au fost prinsi in flagrant pe data de 25 aprilie de membrii unei familii care s-au intors mai devreme acasa.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani