Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Documente false, descoperite de polițiștii de frontieră de la P.T.F. Stânca

Documente false, descoperite de polițiștii de frontieră de la P.T.F. Stânca

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca, judeţul Botoşani, au depistat la controlul de frontieră doi cetăţeni moldoveni care au prezentat permise de conducere false.

În data de 29 iulie a.c., în jurul orei 19.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Stânca, județul Botoșani, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, cetăţeanul moldovean Adrian T., în vârstă de 37 de ani, la volanul unui microbuz marca Dodge Sprinter, înmatriculat în Moldova.

Cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră au stabilit că permisul de conducere prezentat la control este fals.

A doua zi, în jurul orei 14.00, la același Punct de Trecere a Frontierei, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, cetăţeanul moldovean Valeriu U., în vârstă de 47 de ani, la volanul unui autoturism marca Peugeot, înmatriculat în Moldova.

La controlul de frontieră, lucrătorii noștri au stabilit că permisul de conducere prezentat este fals total. Cu privire la aspectele constatate, bărbaţii au declarat că au obţinut permisele prin intermediul unor cetăţeni moldoveni ale căror identități nu le cunosc, fără a avea cunoştinţă că acestea sunt false.
În ambele cazuri, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de uz de fals.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani