Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Dezastru pe șoselele din Botoșani – Șoferi beți sau fără permis și cu mașini neînmatriculate, la ordinea zilei

Dezastru pe șoselele din Botoșani – Șoferi beți sau fără permis și cu mașini neînmatriculate, la ordinea zilei

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţiştii oraşului Flămânzi aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, miercuri 20 februarie, au oprit pentru control pe drumul european DE 58 un vehicul condus de un bărbat de 43 de ani din comuna Frumuşica.

În urma verificării documentelor s-a constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis.

A doua zi, poliţiştii Biroului Rutier Botoşani au oprit pentru control pe drumul judeţean DJ 208J, pe raza comunei Vorona un autoturism condus de un bărbat de 42 de ani din judeţul Iaşi.

Cu ocazia controlului documentelor s-a constatat că acesta figurează cu permisul de conducere suspendat. Totodată, el a fost testat alcoolscopic, valoarea rezultată fiind de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis şi s-a aplicat o sancţiune contravenţională în cuantum de 2.170 de lei.

Poliţiştii oraşului Săveni aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe drumul judeţean DJ 282, au oprit pentru control un moped condus de un tânăr de 23 de ani, din comuna Ungureni.

Cu ocazia verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că mopedul nu figurează înregistrat sau înmatriculat în circulaţie, iar conducătorul acestuia nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, tânărul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul ciomiterii infracţiunilor de conducere fără permis şi punerea în circulaţie a unui vehicul neînmatriculat.

La aceeaşi dată, un echipaj din cadrul Poliţiei Oraşului Săveni au oprit pentru control pe strada Ştefan cel Mare un vehicul condus de un tânăr de 18 ani din municipiul Botoşani.

Cu ocazia verificărilor efectuate a rezultat că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele său a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani