Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
De nervi un botoșănean, a distrus uşa apartamentului …

De nervi un botoșănean, a distrus uşa apartamentului …

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Astăzi, 24.05.2012, în jurul orei 11, o femeie a telefonat şi a solicitat sprijin la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani.

I. Maria de 32 ani, din Botoşani a declarat dispecerului că soţul cu care se află în proces de divorţ este la uşa apartamentului şi văzând că nu i se permite accesul în locuinţă loveşte cu pumnii şi picioarele în uşă. La adresa menţionată de reclamantă s-a deplasat în cel mai scurt timp un echipaj de jandarmi din cadrul I.J.J. Botoşani, care au constatat că într-adevăr uşa de la intrare în apartament fusese distrusă în urma unor lovituri.

I. Maria a declarat jandarmilor că a refuzat să-i permită accesul soţului cu care este în proces de divorţ în apartament, pentru faptul că ea are decizie judecătorească prin care instanţa de judecată a hotărât că până la soluţionarea divorţului soţul reclamantei, I. Florin de 36 ani, nu are acces în apartament. Acest motiv şi refuzul soţiei de a-i deschide uşa, i-au provocat lui I. Florin un acces de furie în urma căruia a început să lovească uşa cu pumnii şi picioarele provocând distrugerea ei şi un prejudiciu de 390 lei.

Soţul nervos a fost condus de jandarmi la sediul inspectoratului, unde aceştia după efectuarea cercetărilor în cauză i-au întocmit dosar cu acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere, conform art.217, Cod Penal. Dosarul cu acte premergătoare a fost înaintat spre soluţionare Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani