Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Conducători auto depistați în trafic, deşi se aflau sub influenţa alcoolului

Conducători auto depistați în trafic, deşi se aflau sub influenţa alcoolului

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Vineri 29 iulie 2016, în jurul orei 07:30, C.C. de 56 de ani, din municipiul Dorohoi, judeţul Botoşani, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe strada Dumitru Furtună, din municipiu. Bărbatul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceeaşi dimineaţă, în jurul orei 06.55, T. A. de 25 de ani, din municipiul Botoșani, a fost oprit în trafic, pe strada I.C. Brătianu din localitate, în timp ce conducea un autoturism. Conducătorul auto avea o concentraţie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 30.07.2016, în jurul orei 14.15, a fost depistat în trafic, pe DN 29E în localitatea Stînca, un autoturism condus de H. I. de 44 de ani, din municipiul Botoșani. Bărbatul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tuturor conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei. În cauze se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani