Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Cercetați în stare de arest preventiv pentru tâlhărirea unei persoane

Cercetați în stare de arest preventiv pentru tâlhărirea unei persoane

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Postul de Poliție Todireni a fost sesizat de către C. D. de 43 ani, din satul Iurești, comuna Todireni, judeţul Botoşani, sâmbătă, 19 ianuarie 2014, cu privire la faptul că în noaptea de 18 spre 19 ianuarie 2014, în jurul orei 02:00, în timp ce se deplasa din comuna Hlipiceni spre localitatea de domiciliu, a fost acostat de patru persoane, care, prin violență, l-au deposedat de o sumă de bani.

Cercetările efectuate de poliţişti şi probatoriul administrat în cauză au condus la identificarea lui I. ARON de 19 ani, R. ALEXANDRU de 25 ani, R. PETRU de 16 ani şi B. E. de 14 ani, toţi din comunaTodireni, ca fiind principalii suspecţi de comiterea faptei reclamate.

În fapt, aceştia, în noaptea de 18 spre 19 ianuarie 2014, după ce au frecventat discoteca organizată în localitatea Todireni, unde au consumat băuturi alcoolice, s-au deplasat înspre satul Hlipiceni, împrejurare în care, în jurul orei 01.40, s-au întâlnit cu partea vătămată.

Cunoscând faptul că în ziua precedentă, C.D. a vândut un animal din gospodărie şi suspectând că ar putea avea asupra sa o sumă de bani, suspecţii l-au urmărit, iar după ce l-au ajuns din urmă, prin întrebuinţarea de acte de violenţă, i-au sustras din buzunarele hainelor, o sumă de bani şi două pachete de ţigări.

Faţă de I. ARON şi R. ALEXANDRU s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani, fiind prezentaţi ieri, 20.01.2014, Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani cu propunere de arestare preventivă, propunerea fiind promovată instanţei de judecată, care a emis pe numele celor doi mandate de arestare preventivă.

Cei patru suspecţi sunt cercetaţi sub aspectul săvârșirii infracţiunii de tâlhărie.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani