Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Bătrână bătută şi violată de un tânăr de 25 de ani

Bătrână bătută şi violată de un tânăr de 25 de ani

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Duminica la amiaza, Grapina G., de 72 de ani, din localitatea M. Kogalniceanu, comuna Cotusca, l-a rugat pe Costel G., de 25 de ani, din localitatea Ciocarlia, judetul Constanta (care de 3 ani locuieste la niste rude din comuna Cotusca), sa ii duca acasa, cu caruta, niste cumparaturi.

Cand a ajuns acasa femeia l-a platit pe tanar pentru osteneala si l-a cinstit cu cateva pahare de bautura, dupa care barbatul a luat-o la bataie, apoi a violat-o. Abia luni dimineata, o vecina a gasit-o pe femeie in casa si a sunat la 112. Batrana a povestit ce i s-a intamplat, agresorul fiind depistat de oamenii legii ascuns intr-un lan de porumb.

„Suspectul a fost retinut pentru 24 de ore, urmand ca in cursul zilei de marti sa fie prezentat Parchetului cu propunere de arestare preventiva”, a precizat Gabriel Miron, purtator de cuvant in cadrul IPJ Botosani, citat de stiri.botosani.

Barbatul este cercetat pentru viol si, in functie de numarul de zile de ingrijiri medicale de care va avea nevoie batrana, se va face incadrarea juridica a celeilalte fapte. Femeia a fost transportata la spital si apoi transferata la Iasi.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani