Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Bărbat accidentat de un tânăr care a părăsit locul accidentului

Bărbat accidentat de un tânăr care a părăsit locul accidentului

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Un tânăr de 23 de ani, din comuna Vlăsineşti, în timp ce conducea un autoturism duminică, 24 decembrie 2017, în jurul orei 21.00, pe drumul comunal D.C.14, pe raza satului Sârbi, com. Vlăsineşti, surprinde şi accidentează un bărbat de 40 ani, din localitate, care se deplasa neregulamentar pe partea dreaptă, în acelaşi sens de mers al autoturismului.

După impact, conducătorul auto conduce victima la domiciliul ei, fără a anunţa organele de poliţie despre producerea evenimentului. La scurt timp, conducătorul auto a fost depistat, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,26 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltată o mostră biologică de sânge, cea de a doua fiind refuzată.

De asemenea, pietonul a fost testat alcoolscopic, valoarea indicată fiind de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Botoşani, în vederea acordării îngrijilor medicale. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea ori modificarea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani