Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Aproximativ 17.000 țigarete de contrabandă au fost descoperite cu ajutorul câinelui polițist Nakagu

Aproximativ 17.000 țigarete de contrabandă au fost descoperite cu ajutorul câinelui polițist Nakagu

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

La Punctul de Trecere a Frontierei Stânca, câinele poliţist Nakagu a descoperit, ascunse şi nedeclarate, în pneurile unui autoturism 17.620 ţigarete de contrabandă.

S-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca, în data de 27 octombrie 2015., în jurul orei 21.30, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, Florin C., cetăţean român, în vârstă de 35 de ani, conducând un autoturism marca Ford, înmatriculat în România.

Pentru valorificarea unor informaţii, poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra autoturismului.

În urma controlului efectuat, câinele poliţist Nakagu şi echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali au descoperit ascunsă şi nedeclarată în interiorul pneurilor autoturismului cantitatea de 17.620 ţigarete de diferite mărci, cu timbru de acciză R. Moldova.

A fost luată măsura ridicării ţigaretelor în valoare de 2051 lei, iar şoferul autoturismului a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 6.000 lei.

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani