Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Află ce presupune „Săptămâna prevenirii criminalității” organizată de Poliția Botoșăneană!

Află ce presupune „Săptămâna prevenirii criminalității” organizată de Poliția Botoșăneană!

În perioada 28 septembrie – 2 octombrie 2015 la nivelul judeţului Botoşani se va derula „Săptămâna prevenirii criminalităţii”.

Acţiunea este rezultatul unei iniţiative la nivel naţional a Institutului de Cercetare şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Ca și în anii precedenți, acțiunea vizează sensibilizarea cetățenilor în legătură cu importanța prevenirii criminalității, necesitatea adoptării unor măsuri de autoprotecție și consecințele asociate comiterii de infracțiuni.

La nivelul întregii ţări, în perioada menţionată, se vor desfăşura activităţi structurate pe diverse domenii de prevenire, fiecare zi având o altă temă. Astfel, vor fi abordate, în ordine: prevenirea delincvenţei juvenile, prevenirea victimizării minorilor, prevenirea infracţiunilor contra patrimoniului, prevenirea criminalităţii organizate  şi siguranţa rutieră.

La nivelul judeţului Botoşani, Săptămâna prevenirii criminalităţii va include activităţi specifice  organizate în parteneriat cu unităţi de învăţământ preuniversitar si organizaţii neguvernamentale din judeţ.

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani