Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Acțiune de amploare! Mai multe localități din județ luate cu asalt de polițiștii botoșăneni

Acțiune de amploare! Mai multe localități din județ luate cu asalt de polițiștii botoșăneni

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţişti din cadrul IPJ Botoşani au acţionat sâmbătă 12 mai, pe raza comunei Dîngeni pentru prevenirea şi combaterea faptelor cu violenţă comise în zona unităţilor de alimentaţie publică şi a activităţilor ilicite de comerţ.

În urma activităţilor desfăşurate au fost legitimate 42 de persoane şi controlate 19 autoturisme şi 8 unităţi economice. De asemenea, poliţiştii au aplicat 18 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 11.000 de lei şi au confiscat peste 480 de ţigarete de provenienţă Republica Moldova, fără timbru de acciză.

Sâmbătă 12 mai, poliţiştii oraşului Flămânzi au desfăşurat o acţiune pe raza comunelor Frumuşica, Copălău şi Coşula, pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor comise cu violenţă. În urma activităţilor efectuate au fost legitimate 31 de persoane şi controlate 8 autoturisme.

Astfel, poliţiştii au depistat un bărbat de 50 de ani, din oraşul Flămânzi, pe numele căruia Judecătoria Botoşani a emis un mandat de execuare a pedepsei cu închisoarea pentru o perioadă de 6 luni, pentru comiterea infracţiunii de violenţă în familie. Bărbatul a fost condus la Penitenciarul Botoşani în vederea încarcerării.

Duminică 13 mai,, poliţiştii oraşului Ştefăneşti au efectuat o acţiune pe raza de competenţă pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilicite de comerţ şi a furturilor din buzunare.

În urma activităţilor desfăşurate au fost legitimate 64 de persoane şi controlate 22 de autoturisme, respectiv 11 unităţi economice. De asemenea, poliţiştii au aplicat 18 sancţiuni contravenţionale, valoarea lor depăşind 25.000 de lei.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani