25.000 de pachete de țigarete confiscate de polițiști, dintr-un autoturism

25.000 de pachete de țigarete confiscate de polițiști, dintr-un autoturism

Având în vedere cercetările care se efectuează într-un dosar penal, privind săvârșirea infracțiunii de contrabandă în formă continuată, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au identificat în trafic, pe drumul public, din comuna Vorniceni, un autovehicul, al cărui conducător auto nu a oprit la semnalele forțelor de ordine. 

S-a procedat la urmărirea acestuia, pe  mai multe suprafețe de teren extravilan, ulterior, fiind forțat să oprească în apropierea unei locuințe. În urma percheziționării autovehiculului, în interiorul acestuia au fost identificate 25.000 de pachete de țigarete, de provenineță Republica Moldova, fără documente legale.

Cantitatea de țigarete a fost supusă confiscării, iar autovehiculul a fost indisponibilizat, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracțiunii menționate mai sus.

Activitatea a fost realizată cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Orașului Darabani și a celor din cadrul Serviciului Operațiuni Speciale.

Stirea anterioara

Amendă de 6.000 de lei, pentru transport ilegal de material lemnos

Stirea Urmatoare

Telefonul înregistrează tot ce vorbim, fără să știm. Metoda simplă prin care poți dezactiva microfonul mobilului

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.