Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Uvertura Mall devine pentru o zi, Orășelul Copiilor

Uvertura Mall devine pentru o zi, Orășelul Copiilor

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Evenimente

Am intrat in cea mai frumoasa perioada a anului, luna decembrie, o luna a evenimentelor magice desfasurate la Uvertura Mall intr-un cadru feeric, de sarbatoare, unde botosanenii se pot bucura de shopping de calitate la brandurile preferate, pot gasi cele mai frumoase cadouri pentru cei dragi sau pot intra in starea de sarbatoare alegand sa se relaxeze la un film, sa savureze o cafea buna cu prietenii sau sa se delecteze cu un meniu apetisant de la opertarorii din food court.

Fericirea de pe chipurile copiilor va fi adusa pe data de 06 decembrie de cel mai dulce batranel, Mos Nicolae, care promite un spectacol al bucuriei impreuna cu cei mai talentati copii de la Societatea Cultural Artistica Arlechin, incepand cu orele 17:00. Timp de cateva ore, Uvertura Mall devine Oraselul Copiilor, cu multe surprize si cadouri pentru cei prezenti.

Bucuria sarbatorilor de iarna se poate citi si pe chipul celor care zilele acestea aleg sa daruiasca un strop de fericire celor care sunt incercati de soarta. Asociatia H.A.P.P.Y invita toti clientii sa aduca un zambet copiilor din familiile nevoiase si faca o donatie in spatiul special amenajat la parterul centrului comercial Uvertura Mall, langa bradul dorintelor.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Evenimente: Alte articole din Botosani