Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Speranțe mari pentru Summer Fest în acest an! Smiley, Ruby, Dorian Popa şi Formaţia Vunk ar putea concerta la Botoșani

Speranțe mari pentru Summer Fest în acest an! Smiley, Ruby, Dorian Popa şi Formaţia Vunk ar putea concerta la Botoșani

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Evenimente

Viceprimarul Cosmin Andrei a precizat că a purtat deja discuții cu impresarii unor artiști naționali care ar avea disponibilitate să concerteze la Botoșani în perioada 28-30 august.

Este vorba de Smiley, Ruby, Dorian Popa, Formația Vunk. Pe lângă aceștia, pe scena din Centrul Vechi vor urca și artiști locali. „Am organizat Zilele Oraşului în trei zile şi cetăţenii au fost mulţumiţi. Acum avem timp timp dublu să organizăm Summer Fest. Dacă vom avea parte şi de vreme, sper într-o prezenţă masivă a botoşănenilor", a mai spus viceprimarul. Summer Fest va fi organizat în Centrul Vechi. Bugetul manifestării este de 155.000 de lei, din care 90.000 de lei de la bugetul local şi 65.000 de lei din sponsorizări.

Edilul a mai spus că se vor purta discuții și cu agenții economici pe parte de alimentație publică. „Să vedem cine dorește să vină în Centrul Istoric pentru că aici comercianții sunt un pic reticenți, dar dacă am reușit la Zilele Orașului să avem patru comercianți mari îmi doresc ca același lucru să fie și acum pentru că este un aspect care întregește reușita evenimentului", a spus viceprimarul.

ZiareBotosani.ro

Evenimente: Alte articole din Botosani