Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
O nouă tragedie pe litoral! Un profesor de la un liceu din Botoșani s-a înecat în mare

O nouă tragedie pe litoral! Un profesor de la un liceu din Botoșani s-a înecat în mare

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Un profesor de la un colegiu din municipiul Botoșani și-a pierdut viața, miercuri dimineață, după ce s-a înecat în mare.

Cornel Amihălăchioaie, în vârstă de 41 de ani, maistru de instruire practică electronică la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi”, a plecat în concediu, pe litoralul românesc, împreună cu familia. Miercuri dimineață, profesorul, împreună cu soția, fiul de 14 ani și un nepot au mers la plajă, iar la un moment dat bărbatul împreună cu cei doi copii au intrat în apă.

Un coleg al lui Cornel Amihălăchioaie a povestit pentru Stiri.Botosani că cei trei au fost luați de curenți, fiind văzuți de salvamarii care au sărit să îi salveze. Aceștia au reușit să îi aducă teferi la mal doar pe adolescentul de 14 ani și verișorul acestuia, bărbatul înecându-se.

Trupul neînsuflețit a fost recuperat și dus la morga din Mangalia. Sicriul cu trupul neinsuflețit al profesorului va ajunge joi seara la Botoșani și va fi depus la Biserica din curtea Spitalului Județean. Vara aceasta o altă tânără din Botoșani care era studentă la Cluj, s-a înecat în mare. Sursa: stiri.botosani

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani