Proiectul Eco Junior 2014 în cadrul programului „Să știi mai multe, să fii mai bun!”

Proiectul Eco Junior 2014 în cadrul programului „Să știi mai multe, să fii mai bun!”

Educaţia este cea mai puternică armă pe care o putem folosi pentru a schimba lumea. Calitatea mediului se reflectă direct în vieţile elevilor şi ale familiilor lor. Formele de educație în natură ajută la  constientizarea opiniei publice asupra importanței conservării naturii.

Din dorința de a construi o lume mai bună pentru dezvoltarea propice a celor mici, Asociația Drumeții Montane lansează ECO JUNIOR 2014, proiect ce se va desfasură în cadrul programului "Să știi mai multe, să fii mai bun!". Acesta  se adresează tuturor cadrelor didactice din România interesate de educația ecologică,  care doresc  să se implice în coordonarea unor activități eco-recreative cu nuanțe ludice. Elevii vor dobândi un set de valori şi de sentimente protectoare față de mediu, acestea alimentandu-le motivaţia şi devotamentul de a participa la menţinerea calităţii mediului.

Interacțiunea reprezentanților Asociației Drumeții Montane cu elevii, prin ieșiri în aer liber, s-a dovedit a fi cea mai eficientă acțiune de promovare a mediului înconjurator și a unui stil de viața sănatos. Prin proiectul ECO JUNIOR 2014, Asociația Drumeții Montane oferă posibilitatea profesorilor de a organiza activități în cadrul programului "Să știi mai multe, să fii mai bun!" atât în aer liber, cât și în sălile de curs, în funcție de preferințele profesorilor.

Activitățile sunt variate și pot fi pliate în funcție de vârsta elevilor. Mai multe detalii despre acest proiect și despre temele propuse în cadrul acestuia le găsiți accesând site-ul : asociatia.drumetiimontane.ro, secțiunea ECO JUNIOR 2014, secțiune aflată în partea stângă. Cadrele didactice trebuie să opteze pentru una sau mai multe activități.

Asociația Drumeții Montane este susținută în prezent de către: Ch-Center Hosting, Dwyn.ro, Leichmann Weifert Group Romania, Doppelherz, Vitalis Group, Auro Media, Biroul de Avocatura Cuculis și Asociații, Mobila Dalin, Apollomod Distribution, Piticlic, IBU Publishing, O & R Bacau, Mozartinno, Belkin, Craimont, LIstaFirme, Elmo-Print, A-Z Cursuri, Hotel Pestera, Lapensiuni.ro, Xventure.net, Energy Systems Srl, Cofetaria Alice, Fotoliipuf.ro, Complexul Turistic Cheile Butii, Complexul Turistic Euro-Park, Casa Bobo.

Asociația Drumeții Montane este o organizație non-profit, ce are în componență sa doar voluntari,  de aceea suntem mereu în căutare de persoane pasionate de eco-turism. Dacă ești interesat(ă) de activitățile pe care le desfășoară asociația noastră sau la care participă, ești așteptat(ă) în echipă noastră!

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Coafezele, somate să își plătească impozitele! ANAF vrea să reducă evaziunea fiscală și pornește verificarea

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.