Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Premii de peste 13.000 de euro de Black Week-end  la Uvertura Mall

Premii de peste 13.000 de euro de Black Week-end la Uvertura Mall

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Evenimente

Un Samsung S6 Edge, o mașină de spălat automată, un televizor smart și alte 1500 de premii în valoare totală de 13.000 de euro, plus reduceri de până la -70% îi așteaptă pe clienții Uvertura Mall, de Black Week-end, în perioada 27 noiembrie - 1 decembrie 2015.

27 noiembrie dă startul reducerilor în cele peste 60 de magazine aflate în Uvertura Mall și totodată campaniei cu premii instant, la care vor putea participa toți cei care aleg să facă cumpărături de minim 150 de lei, de la orice magazin, în perioada sus-mentionată.

Ca de fiecare dată, cumpărăturile la Uvertura se vor completa cu distracția. Astfel, Asociația Kasta Morrelly va prezenta publicului ultimele creații personale și trenduri în moda, vineri, 27 noiembrie, la etajul 4, începând cu ora 18:30. Ecouri Kasta Morrelly-Fashion Week Uvertura Mall, reunește pe scenă modele de talie națională și internațională, iar cea mai frumoasă româncă – Diana Morelli - Miss România 2014, va fi de asemenea prezentă în cadrul evenimentului. Prezentarea de modă va fi urmată de o petrecere after-party la New Chicago, începând cu ora 22:00, în care va concerta trupa Stage-M Band.

Sâmbătă, 28 noiembrie distracția continuă, iar New Chicago găzduiește un show incendiar oferit de Chantal, Lorand Sax Machine și MCDJ_M, începând cu ora 22:00. Intrarea la acest eveniment se face doar pe bază de rezervare și invitații. (Relații suplimentare la tel. 0747 344554)

ZiareBotosani.ro

Evenimente: Alte articole din Botosani