Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
O persoană a fost rănită după ce s-a prăbuşit cu un planor, la Iaşi

O persoană a fost rănită după ce s-a prăbuşit cu un planor, la Iaşi

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Evenimente

O persoană a fost rănită, marţi după-amiază, după ce planorul în care se afla s-a prăbuşit în zona aerodroclubului din Iaşi, la faţa locului fiind trimise mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Potrivit şefului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Iaşi, Dan Iamandi, pilotul are multiple fracturi, însă este conştient, iar medicii l-au stabilizat pentru a fi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe Iaşi. El a precizat că, cel mai probabil, planorul nu s-a prăbuşit de la o înălţime prea mare, întrucât pilotul era conştient după accident.

La faţa locului s-au deplasat două ambulanţe şi o autospecială de descarcerare. Conform sursei citate, cauzele accidentului nu sunt cunoscute deocamdată. Şeful ISU Iaşi a menţionat că pilotul era începător. Pilotul planorului se numeşte Daniel Chiriţă, acesta fiind transportat la Spitalul "Sfântul Spiridon" din Iaşi.

"Pacientul a suferit o fractură de gambă stângă, cot stâng şi de humerus stâng. Totodată, prezintă un traumatism cranio-cerebral şi contuzii toraco-abdominale", a afirmat Ionuţ Andriescu, medic în cadrul SMURD Iaşi. El a precizat că, în prezent, starea bărbatului este stabilă. Sursa: MediaFax.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Evenimente: Alte articole din Botosani