Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
O mașină a ieșit în decor în zona localității Dragalina din cauza carosabilului umed. Vezi detalii!

O mașină a ieșit în decor în zona localității Dragalina din cauza carosabilului umed. Vezi detalii!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Evenimente

Un șofer a ieșit cu mașina în decor în zona localității Dragalina din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum. Vineri, 12 aprilie 2013, în jurul orei 17:30 un autoturism Matiz condus de P. G. M., în vârstă de 60 de 60 de ani, din Suceava.

Din cauza carosabilului umed, pe drumul DN29A, drum ce leagă Dorohoi de Darabani, șoferul a pierdut controlul volanului și a ieșit cu autoturismul în decor în zona localității Dragalina. La fața locului s-a deplasat o ambulanță și un echipaj de poliție din cadrul Biroului Rutier Dorohoi.

În urma accidentului, P. G. M. a suferit un politraumatism la genunchi și omoplat și a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Municipal Dorohoi unde a primit îngrijirile medicale necesare.

„Se pare că P. G. M. nu a adaptat viteza la condițiile de drum, având în vedere că era un carosabil ud, iar într-o curbă la stânga a părăsit partea carosabilă. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.”, a declarat pentru Dorohoi News, agent Cristian Petcu, din cadrul Biroului Rutier Dorohoi.  (Andrei B.)

Sursa: DorohoiNews.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Evenimente: Alte articole din Botosani