Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Iulian Matache în vizită la blocurile ANL din Dorohoi: „Prioritățile sunt construirea de locuințe pentru tineri” – VIDEO/FOTO

Iulian Matache în vizită la blocurile ANL din Dorohoi: „Prioritățile sunt construirea de locuințe pentru tineri” – VIDEO/FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Evenimente

Iulian Matache, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, a vizitat astăzi, 17 noiembrie, blocurile ANL din strada 1 Decembrie.

Demnitarul a ajuns astăzi la Dorohoi datorită invitaţiei făcute de primarul municipiului Dorohoi, Dorin Alexandrescu. Acesta a vizitat în jurul orei 12:30 blocurile ANL de pe strada 1 Decembrie din Dorohoi, unde a vorbit cu oamenii și s-a arătat disponibil pentru finanțarea unui nou proiect de locuinte ANL, fiind astfel creat un cartier în acea zonă.

Alături de Secretarul de stat Iulian Matache s-a aflat Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi, deputatul Andrei Dolineaschi, Doina Federovici, candidat pentru un post de senator în Parlamentul României și constructorii Petrică Abătăcesei, patronul firmei Delta Con și Victor Mihalachi, patronul firmei Victor Construct.

„Mă bucur că domnul Iulian Matache a onorat invitația pe care i-am făcut-o sptămâna trecută și sunt fericit că acesta este alături de mine, de Andrei Dolineaschi și de comunitatea dorohoiană. I-am propus domnului Matache să întregim cartierul pe care îl doresc în această zonă, iar acesta s-a arătat dispus să ne ajute și să finanțeze aceste blocuri.” a spus primarul Dorin Alexandrescu.

Acesta a vizitat trei apartamente, declarându-se mulțumit de starea în care se află și de profesionalismul firmei de construcții.

 

„Îl felicit atât pe domnul primar cât și pe constructor pentru faptul că au construit cu costuri bune și într-un timp scurt. Faptul că s-au pus centrale la fiecare apartament este foarte important pentru că fiecare poate să își drămuiască costurile în raport cu cât consumă. Mă bucur că sunt aici în Dorohoi pentru a doua oara, însă, vă asigur că nu va fi ultima dată când voi veni aici.”, a spus secretarul de stat, Iulian Matache.

Înainte de plecare, Iulian Matache, a vorbit cu primarul Dorin Alexandrescu și deputatul Andrei Dolineaschi pentru crearea în zonă a unui parc de joacă pentru copii și de depunerea unui nou proiect pentru încă un set de locuințe ANL.

„Prioritățile sunt construirea de locuințe pentru tineri ceea ce înseamnă că vom încerca aici crearea unui cartier și să continuăm construirea de blocuri. Acum arată puțin mai neprietenos însă cred că până la finalul următorului mandat al domnului deputat și al doamnei senator aici vor fi blocuri și sper eu un părculeț pentru copii.”, a declarat Iulian Matache.

De la blocurile ANL din Dorohoi delegaţia s-a îndreptat către Sala de Sport de la Leorda, și a revenit la Dorohoi pentru o vizită în cartierul Dumbrava Roşie şi în cartierul Olinescu, apoi a avut o întâlnire cu primarii şi oamenii de afaceri din zonă. (Andrei B.)

Sursa: DorohoiNews.ro

[nggallery id=170]


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Evenimente: Alte articole din Botosani