Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Complexul comercial „NEST Dorohoi” a fost inaugurat în prezența oficialităților – FOTO

Complexul comercial „NEST Dorohoi” a fost inaugurat în prezența oficialităților – FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Evenimente

Noul complex comercial „Retail Park Nest Dorohoi” a fost inaugurat miercuri, 30 august 2017, în prezența oficialităților locale și județene și a unor persoane care au contribuit la crearea acestei galerii de magazine. Prima etapă a lucrărilor la noul concept de complex comercial din Dorohoi, unde au deschis cei de la Altex, Deichmann, TXM și Pepco, au fost finalizate cu succes.

La eveniment au fost prezente oficialități locale și județene, printre care amintim consilieri locali, consilieri județeni, Lucian Topalagă, viceprimarul municipiului Dorohoi și Dorin Birta, vicepreședinte al Consiliului Județean Botoșani, Andrei Raț, Country Manager RC Europe în România, Adrian Rusu, reprezentant al constructorului și Cosmin Mihăescu, manager de proiect.

„Mă bucur foarte mult că acest proiect de o însemnătate mare pentru Dorohoi și pentru dorohoieni s-a realizat cu succes și observ că încă se dezvoltă. Realizarea acestei galerii de magazine este rodul muncii unei echipe formate din reprezentanții Primăriei Dorohoi, conduși de primarul Dorin Alexandrescu, și a Consililui Local Dorohoi care au reușit ca de la o idee de proiect să ajungă pâna la produsul final. Felicit cei din echipa NEST și le urez un „Bine ați venit!” brandurilor de top care și-au deschis magazinele la Dorohoi.”, a declarat Dorin Birta, vicepreședinte al Consiliului Județean Botoșani.

După câteva cuvinte adresate de oficialități, aceștia din urmă au tăiat în mod simbolic panglica inaugurală a complexului comercial. După acest eveniment, Dorin Birta a împărțit bucata s-a de panglică cu consilierii locali din Dorohoi și cu cei prezenți la eveniment. Apoi toți au făcut un tur al magazinelor și au servit, în mod simbolic, un pahar de șampanie.

„Retail Park Nest Dorohoi” este situat pe bulevardul Victoriei nr.120, aproape de ieșirea spre Botoșani, mai exact lângă Penny Market. Centrul comercial are, deocamdată, patru magazine dispuse pe orizontală și o parcare generoasă. Suprafața totală închiriabilă a strip-mall-ului este de 3.000 de metri pătrați și dispune de o parcare de 115 locuri.

Joi, 31 august 2017, la ora 09:00 este programată marea deschidere a complexului comercial care își va deschide porțile pentru publicul larg.

Sursa: DorohoiNews.ro

Vezi galerie FOTO, Click AICI!

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Evenimente: Alte articole din Botosani