Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Oficialii Consiliului Județean alături de tinerii județului la Conferința Județeană Interdisciplinară „Pentru TINEri”

Oficialii Consiliului Județean alături de tinerii județului la Conferința Județeană Interdisciplinară „Pentru TINEri”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Administratie

Județul a fost reprezentat la Conferința Județeană Interdisciplinară „Pentru TINEri”, de vicepreședintele instituției, Dorin Birta.

Șeful de la Consiliul Județean, originar din Dorohoi a fost de părere că, autoritățile sunt obligate să ajute la dezvoltarea frumoasă a tinerilor care vor clădi viitorul acestei țări.

„Este într-adevăr o inițiativă benefică a comunității locale, mă bucur că la nivelul comunității se dezvoltă un asemenea proiect de promovare a învățământului european. Cred că dialogul dintre noi și voi tinerii, de aici de față este un moment propice pentru a ne expune punctele de vedere cu privire la viitorul nostru”, a spus Dorin Birta, vicepreședinte CJ Botoșani.
 
Nu în ultimul rând, vicepreședintele CJ spune că relația dintre instituții și cetățenii, mai ales cei tineri, trebuie să fie una cimentată și durabilă.
 
„Mi-aș dori ca acest dialog între autorități și voi, să nu se oprească aici, după aceste uși, îmi doresc ca orice idee, proiect pe care îl aveți, dacă se poate, să conducă această comunitate, această societate, spre mai bine, trebuie să comunicăm și oricând aveți ușa deschisă la Consiliul Județean, iar fiecare idee bună o vom pune în practică”, a mai spus Dorin Birta, vicepreședinte CJ Botoșani
 
După alocuțiunile șefilor de instituție s-a trecut la etapa non-formală în care tinerii discută cu argumente pe temele structurate pentru acest eveniment. Sursa: botosaneanul.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Administratie: Alte articole din Botosani