Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Lucrările la „Retail Park Nest Dorohoi” au luat sfârșit. Află detalii despre marea deschidere - FOTO

Lucrările la „Retail Park Nest Dorohoi” au luat sfârșit. Află detalii despre marea deschidere - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Lucrările la noul concept de complex comercial, din Dorohoi, despre care analiștii pieței imobiliare din România cred că va înlocui în câțiva ani actualul tip de mall, au fost finalizate.

„Retail Park Nest Dorohoi” este situat pe bulevardul Victoriei nr.120, aproape de ieșirea spre Botoșani, mai exact lângă Penny Market.

Centrul comercial seamănă cu cel construit lângă Kaufland Botoșani. Sunt cinci magazine dispuse pe orizontală și o parcare generoasă. Săptămâna aceasta își vor începe activitatea Altex, Deichmann, TXM și Pepco, urmând ca în noiembrie în parcul de retail să intre și danezii de la Jysk.

Lucrările la „Retail Park Nest Dorohoi” au durat jumătate de an și s-ar fi putut termina mai rapid, numai că și cehii s-au lovit de problema generală a României, întâmpinând dificultăți în a găsi oameni dispuși să muncească.

Suprafața totală închiriabilă a strip-mall-ului este de 3.000 de metri pătrați și dispune de o parcare de 115 locuri.

„Am ales să deschidem primul parc de retail sub conceptul Nest în Dorohoi, pentru că aici am dezvoltat deja un proiect de succes pentru Penny Market. Stăpânim conceptul acesta de parc de retail şi intenţionăm să îl multiplicăm în România în cât mai multe locaţii. Lucrăm deja la câteva proiecte în ţară”, spunea în luna iunie Andrei Raţi, Country Manager RC Europe în România, citat de Ziarul Financiar.

Astăzi la ora 15:00 este programată o inaugurare cu oficialitățile din Botoșani și Dorohoi, iar joi, la ora 9:00 își va deschide porțile pentru publicul larg.

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani