Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
„Cafeneaua Succesului” inaugurată la Botoșani printr-o serată elegantă cu multă emoţie artistică - FOTO

„Cafeneaua Succesului” inaugurată la Botoșani printr-o serată elegantă cu multă emoţie artistică - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Evenimente

Un club... o seara...o cafea altfel ....Vineri seara  11 decembrie 2015, ora 18,00 la Casa Nistorica - Botosani, St. Luchian, nr.7, a fost inaugurata Cafeneaua Succesului printr-o serata eleganta, cu multa emoţie artistica, aroma de cafea cu scorţişoară, intr-un loc boem, o cafenea a artelor, o scenă micuţă, cu voci puternice.

Copii talentati, minunati, un prezentator ghiduş, un actor glumeţ şi profund, poezie, chitară, multă muzică, dans toate acestea puse in slujba  dorinţei de a DĂRUI. Unii au oferit vocea lor minunată, alții dansul, unii au transmis poezie, alții emoții în acorduri de chitară. Efortul acestor copii si tineri care au confecționat si expus obiecte decorative și produsele de artizanat a fost răsplătit financiar, prin vânzarea lor.

O atmosferă calda, umanitara, la o cafeaua rece Thai, Olla sau mexicana a unit oameni cu suflet care au daruit pentru visele acestor copii care n-au avut parte de o familie adevarata.

Asociatia PRO ASIS multumeste cu recunostinta invitatilor care au ales sa impartaseasca un moment de calitate si sensibilitate, pentru ca au pus DAR urile lor sufletesti in slujba ideii de Daruire, Apreciere si Recunoastere a talentului unor copii abandonati de familii, inchinand astfel un strop din divinitatea launtrica cauzei sociale ale acestora. Felicitari copiilor si tinerilor din centrele Prietenia, Rainbow, Cito, Hand of help, Palatul Copiilor, care ne au incantat cu talentul lor, actorului Marius Rusu si tuturor celor ce au crezut si au sprijinit aceasta idee.

Astfel „Cafeneaua Succesului” - un club ce s-a nascut sub menirea de a facilita un cadru armonios de comunicare si acţiuni care să promoveze succesul in viata personala, sociala sau de bussines a debutat in spirit umanitar si si - a creat un loc in sufletul nostru. Sa continuam cu incredere multiplicandu-i actiunile si aducandu-ne de fiecare data intr o altfel de cafenea dar sub aceeasi emotie. Va asteptam cu drag in fiecare miercuri seara, ora 18,00 la intalnirile cafenelei succesului in aceeasi locatie cu dezbateri tematice cu invitati de succes, artisti, comunicare pe teme de performanta dezvoltare personală sau de bussines.

ZiareBotosani.ro

Evenimente: Alte articole din Botosani