Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
12-13 decembrie - Weekend plin de activități la Uvertura Mall - FOTO

12-13 decembrie - Weekend plin de activități la Uvertura Mall - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Evenimente

Începând de pe data de 10 decembrie, la Uvertura Mall, pe lângă diversitatea de magazine deja cunoscute, botoșănenii au acum posibilitatea să aleagă cadourile pentru cei dragi din cadrul expoziției de artizanat de la etajul 3.

Târgul oferă produse pentru toate gusturile, de la decorațiuni pentru Crăciun, bijuterii hand-made sau cadouri dulci apicole. Este la îndemâna oricui să facă o bucurie de Crăciun, iar cadoul cumpărat poate deveni cadoul unui copil cu autism, dacă alegeți darurile de la standul cu articole decorative create de Asociația Părinților Copiilor cu Autism.

Weekendul se anunță a fi plin de evenimente și promoții atractive pentru shopping, pentru cei care aleg să își petreacă timpul la Uvertura Mall.

Sâmbătă, 12 decembrie, începând cu ora 12:00, la etajul 3, se va organiza un workshop interactiv cu prilejul Zilei Drepturilor Omului, unde copiii și tinerii vor învăța ce înseamnă Drepturile Omului și cum pot beneficia de acestea de la invitati, cum ar fi Protecția Consumatorului.

De la aceeași oră, cele mai talentate trupe de la Școala de dans G-Power, vor avea parte de un workshop de dans, cu coregraful de dancehall - Simona Mereu. Detalii și înscrieri pe siteul școlii de dans.

De la ora 14:00, sâmbătă și duminică, la etajul 3 va avea loc Atelierul de creat decorațiuni pentru Crăciun unde copiii pot să își evidențieze talentul și creativitatea.

Sărbătorile de iarnă aduc în atenția doamnelor și metodele de înfrumusețare, de aceea echipa Oriflame le așteaptă la etajul 3, începând cu ora 14:00, atât sâmbătă, cât și duminică la sesiuni de machiaj gratuite și cu informații prețioase despre cum poți străluci la petrecerea dintre ani.

Între orele 16:00-18:00, la etajul 3, se va organiza un Atelier de dans Cha-Cha și Samba pentru tineri și nu numai.

Duminică, la etajul 4, începând cu ora 12:00, se va organiza evenimentul muzical „De sărbători suntem împreună” susținut de: Vis de Artist, Ansamblul Stejărelul, Formația Piticii, Clasa pregătitorare Step by step Fluturașii, Ansamblul Trandafirașul, Formația Mugurașii, Asociația Happy, Asociația Down Activ Moldova, Asociația Culturală GEEA.RO.

În același timp, iubitul Clovn Bobo îi va anima pe copii și le va împărți dulciuri la etajul 3 al Centrului Comercial.

De la ora 15:00, la scena de la etajul 4, Corul Sf. Ioan Hozevitul al Mitropoliei din Iași, va aduce o parte din magia Crăciunului printr-un spectacol de colinde.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Evenimente: Alte articole din Botosani