Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Casa Naţională de Pensii anunţă că a început plata drepturilor băneşti

Casa Naţională de Pensii anunţă că a început plata drepturilor băneşti

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Economic

Casa Naţională de Pensii Publice anunţă că de astăzi, 14.12.2015, a început plata drepturilor băneşti care se achită prin intermediul caselor teritoriale de pensii.

I.Toate pensiile care se distribuie prin intermediu C.N. Poşta Română S.A. vor fi achitate înainte de sărbători, în intervalul 14 decembrie – 24 decembrie, inclusiv. În acest scop, termenele de virare a sumelor de plată către oficiile poştale au fost modificate.

În ceea ce îi priveşte pe beneficiarii care nu vor fi găsiţi la domiciliu, plata drepturilor este asigurată la ghişeele subunităţilor poştale până în data de 30 decembrie, în cazul celor avizaţi la domiciliu.

II. Drepturile băneşti care se distribuie prin intermediul băncilor sunt achitate la termenele stabilite în convenţiile pe care Casa Naţională de Pensii Publice le are încheiate cu aceste bănci.  

Precizăm faptul că plata drepturilor băneşti care se încasează la bănci a fost efectuată joi 10.12.2015, iar începând cu data de 11.12.2015 orele 14,00 beneficiarii noştri au putut intra în posesia acestora, declară directorul executiv al CJP Botoşani, Marius Constantin Budăi.

ZiareBotosani.ro

Economic: Alte articole din Botosani