Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
„Omul de zăpadă care voia să întâlnească soarele” vine la Teatrul „Vasilache”

„Omul de zăpadă care voia să întâlnească soarele” vine la Teatrul „Vasilache”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Cultura

Teatrul pentru Copii și Tineret „Vasilache” vă invită duminică, 26 ianuarie 2020, de la ora 11:00 și 12:30 la spectacolul „OMUL DE ZĂPADĂ CARE VOIA SĂ ÎNTÂLNEASCĂ SOARELE” de Matei Vişniec

regia spectacolului - AURELIAN BĂLĂIŢĂ
scenografia – MIHAI PASTRAMAGIU
Distribuția spectacolului:
Andrei Iurescu
Florin Iftode
Andreea – Elena Popovici
Pavel Petraşi
Alin Gheorghiu
Marius Rusu
Aurica Dobrescu
Anamaria Chelaru
Adelina Cojocariu

„Spectacolul prezintă călătoria unui Om de Zăpadă în căutarea Soarelui pentru a-l ruga pe acesta să nu-l topească. Drumul prilejuieşte întâlnirea cu o serie de personaje şi împărtăşirea unor valori umane ca sacrificiul, generozitatea, iubirea, timpul dăruit celorlalţi. Reprezentaţia se adresează deopotrivă celor mici şi celor mari, transpunând în imagini poetice întrebări şi răspunsuri despre viaţă, timp, renaştere” (Aurelian Bălăiţă)
Preţ bilet 12 lei

Rezervări puteți face doar telefonic, la numărul: 0756.084.651
Locurile rezervate își pierd valabilitatea cu 15 minute înainte de începerea spectacolului. Din acest motiv vă recomandăm să le achiziționați până atunci.

NU UITAŢI:
Orice persoană care doreşte să ofere o oră de spectacol unor copii sau tineri aflaţi în situaţii dificile poate cumpăra „Bilete în aşteptare”. „Biletele în aşteptare” pot fi achiziţionate de la Agenţia Teatrului pentru Copii şi Tineret „Vasilache”, str. Victoriei nr. 13, Botoşani.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Cultura: Alte articole din Botosani