Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
„Hai la Botoșani”, ediția a III-a, eveniment de excepție organizat pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor - FOTO

„Hai la Botoșani”, ediția a III-a, eveniment de excepție organizat pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Cultura

Tradiția a mers mai departe și în acest an: Fetele din Botoşani au organizat cea de-a treia ediție a spectacolului „Hai la Botoșani”. Evenimentul s-a dovedit un real succes întrucât invitaţii au fost acompaniaţi cu profesionalism de Orchestra „Lăutarii” din Chişinău, sub bagheta maestrului-dirijor Nicolae Botgros.

Spectacolul folcloric de excepţie organizat luni, 24 februarie și marți, 25 februarie 2020, la care biletele s-au vândut în timp record, a reunit pe aceeaşi scenă artiști consacrați ai momentului: Paul Ananie, Vlăduța Lupau, Alexandru Brădățan, Andreea Haisan, Beatrice Bandoiu, Gabriel Dumitru, Viorica Lupu și Raluca Radu.

Pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Botoșani au mai urcat trei nume-reper ale folclorului românesc. Astfel, Daniela Condurache a fost invitata Lorenei Dupu, Zinaida Bolboceanu a venit la invitația Simonei Mazare, iar Laura Lavric a urcat pe scenă alături de Iustina Irimia.

Au fost alături în spectacol și dansatorii Ansamblului Mărgineanca coordonat de Valentin Rău.

„Suntem bucuroase că am reușit să realizăm un eveniment măreț, nu doar pentru noi trei, ci pentru publicul din Botoșani și pentru imaginea județului. Faptul că maestrul Nicoale Botgros ne-a acceptat invitația într-un moment foarte aglomerat al activității orchestrei (peste câteva zile aniversează, la Chișinău, 50 de ani de la înființare – eveniment la care vom participa și noi, Fetele din Botoșani) a fost cu atât mai onorant. În urma feedback-ului primit putem spune că spectacolul „Hai la Botoșani” – ediția a III-a a fost un real succes și mulțumim tuturor celor care ne-au încurajat și sprijinit.”, au declarat pentru DorohoiNews, Fetele din Botoșani.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Cultura: Alte articole din Botosani