Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
„Fetele din Botoșani” au adus în România Trofeul „Potcoava de Aur” - FOTO

„Fetele din Botoșani” au adus în România Trofeul „Potcoava de Aur” - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Cultura

După succesul cântecului „Hai la Botoșani!”, cele patru tinere artiste botoșănence au participat la cel mai măreț eveniment muzical din Chișinău, Republica Moldova, de unde s-au întors cu Trofeul evenimentului, cel mai vânat premiu.

În ziua sărbătoririi Centenarului Marii Uniri, #Fetele_din_Botoșani au înfăptuit UNIREA prin cântec, petrecând în inima Moldovei, la Chișinău, trăind emoții de nedescris pe scena celei de-a XIII-a ediții a spectacolului „Potcoava de Aur”, în acompaniementul Orchestrei Advahov, dirijată de Vitalie și Vasile Advahov.

„Ziua de 1 decembrie 2018 va rămâne adânc întipărită în amintirile noastre, întrucât am avut onoarea de a cânta în cadrul celui mai important eveniment muzical al Moldovei și bucuria de a ne întoarce acasă cu cel mai râvnit premiu, trofeul „Potcoava de Aur”, decernat în urma succesului cântecului #Hai_la_Botoșani. 

Suntem recunoscătoare Cerului, familiilor, tuturor celor care ne-au susținut și Măriei Sale Publicul, care ne-a adus atâtea motive de fericire în acest an.”, au transmis Iustina Irimia, Lorena Elena Dupu, Loredana Călin și Simona Mazăre.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Cultura: Alte articole din Botosani