Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
 „Aventurile lui Chiţ”, duminică la Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache”

„Aventurile lui Chiţ”, duminică la Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Cultura

În această duminică cei mici, însoţiţi de părinţi şi bunici, sunt aşteptaţi duminică,  20 martie 2016, cu începere de la orele 11:00 şi 12:30, la „Teatrul „Vasilache” pentru a viziona spectacolul „Aventurile lui Chiţ”.

Veţi urmări o poveste a  unui şoricel „de teatru”. El ronţăie decorurile vechi depozitate în podul teatrului, decoruri şi recuzita de care toata lumea pare că a uitat. Mai puţin Chiţ, care, scotocind prin cutii de carton se întâlneşte cu o balerină, cu câţiva cântăreţi mexicani, cu doi instrumentişti şi chiar cu câteva fantome. Chiţ îi aduce la rampă pe noii lui prieteni, personajele având un rol prin care s-au definit.

Regia, scenografia şi ilustraţia muzicală sunt semnate de Valentin Dobrescu.

Din distribuţia spectacolului fac parte actorii:
Aurica Dobrescu, Mihaela Ştempel, Florin Iftode,  Marius Rusu şi Cristinel Onofrei.

 „Aventurile lui Chiţ” a fost prezentat în anul  2000 în cadrul Festivalul Internaţional „Sub căciula lui Guguţă” de la  Chişinău – Republica Moldova. Spectacolul a fost apreciat de juriu şi distins cu  Premiul pentru inovaţii în arta animaţiei spectacolului „Aventurile lui Chiţ”

Preţul uni bilet de intrare la spectacol  este de 7 lei.

Puteţi face rezervări la numerele de telefon 0756.084.651 / 0231.514.353

NU UITAŢI:
Orice persoană care doreşte să ofere o oră de spectacol unor copii sau tineri aflaţi în situaţii dificile poate cumpăra „Bilete în aşteptare”. „Biletele în aşteptare” pot fi achiziţionate de la sediul Teatrului pentru Copii şi Tineret „Vasilache”, str. Victoriei nr. 13, Botoşani.

Consultaţi Regulamentul proiectului la adresa www.teatrulvasilache.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Cultura: Alte articole din Botosani